Week van de Amateurkunst (WAK) Oldenzaal 2019

Back to Events
Event:
Week van de Amateurkunst (WAK) Oldenzaal 2019
Start
13 november 2019
Einde:
17 november 2019
Geupdate:
4 september 2019
Plek:
diverse locaties
Adres:
Verenigde staten van Amerika
WAK logo

Tijdens de Oldenzaalse Week van de Amateurkunst (WAK) 2019 wordt amateurkunst voor een voetlicht gebracht. Deze 7e editie wordt gehouden van woensdag 13 november tot en met zondag 17 november.

Activiteiten

Amateurkunstenaars uit Oldenzaal kunnen een podium krijgen door hun werk te exposeren (bijv, in de bieb), een open repetitie aan te melden of mee te doen met een optreden of voordracht tijdens Talent in Huis (huiskamerconcerten).

Dus geef jij in de periode wo 13 tm zo 17 november een open workshop, cursus, exposeer je, geef je een voorstelling, heb je een repetitie? Wil jij de activiteit van vereniging terugzien in het programmaoverzicht? Mail dan naar quinta@cultuurmakelaar-oldenzaal.nl!
Vermeld er wel even bij of het gaat om een open repetitie/expo/activiteit, of dat er toegang gevraagd wordt.

Schrijfworkshop

Ook kan je meedoen met een gratis schrijfworkshop in de Bibliotheek. Workshopdocent is Job Creyghton; hij was jarenlang docent aan de schrijversvakschool, de Universiteit Leiden en de School voor de Journalistiek. Tijdens deze workshop helpt hij je een goed verhaal te maken voor de provinciale schrijfwedstrijd. De workshop heeft plek voor max 15 deelnemers en wordt gegeven op za 5 oktober in de bibliotheek.

Zie: www.cultuurmakelaar-oldenzaal.nl/evenement/workshop-in-de-bibliotheek-creatief-schrijven/

Talent in Huis

Oldenzaal barst van het talent! Of het nu zang, dans, ‘spoken word’, theater, poëzie, circus, verhalen vertellen of muziek is. Elk talent verdient een podium. Daarom is er op 17 november 2019 van 12.00 tot 17.00 uur het huiskamerfestival ‘Talent in huis’! Diverse huiskamers in Oldenzaal veranderen voor één middag in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale talenten.

Meedoen? Een huiskamer aanbieden? Check de website!