Cogas Cultuurfonds geopend

Cogas Cultuurfonds

Vanaf 1 november kunnen initiatiefnemers uit de kunst- en cultuursector zich weer inschrijven voor een bijdrage uit het Cogas Cultuurfonds. Vele verenigingen en andere instellingen hebben in de afgelopen jaren vanuit dit Cogas Cultuurfonds al een geldelijke bijdrage ontvangen voor de organisatie van onder andere evenementen, voorstellingen en concerten.

Vanuit het Cogas Cultuurfonds kunnen initiatieven vanuit de aandeelhoudende gemeenten van Cogas in aanmerking komen voor een geldelijke bijdrage. Het gaat om initiatieven in de volgende negen gemeenten: Almelo, Borne, Dinkelland, Hardenberg, Hof van Twente, Oldenzaal, Tubbergen, Twenterand en Wierden.

Aanmelden
Hou jij net als Cogas van cultuur en ben je nauw betrokken bij een cultureel of kunstzinnig initiatief? Meld je dan aan voor een bijdrage uit het Cogas Cultuurfonds 2019! Vanaf 1 november aanstaande kan het aanvraagformulier ingevuld worden via onze website: www.cogas.nl/cogascultuurfonds. Hier staan ook de voorwaarden voor toekenning. Aanvragen kunnen tot 1 februari 2019 worden ingediend.

Beoordeling en toekenning

Alle aanvragen worden beoordeeld door een commissie die bestaat uit leden die zijn benoemd door de aandeelhoudende gemeenten van Cogas. Deze commissie brengt advies uit over de verdeling van het beschikbare geld. In maart/april 2019 horen de aanvragers via Cogas welke aanvragen gehonoreerd zijn.

Reacties zijn gesloten.

« Terug naar het nieuwsoverzicht