: Animatieteam in Oldenzaalse binnenstad

Oldenzaal trekt in de zomer veel bezoekers, maar dat mogen er best nog wel wat meer worden. Als er iets te doen is, komen de mensen wel én als de kinderen het naar hun zin hebben dan …
Daarom zetten we een animatieprogramma op welke door een echt animatieteam wordt gereorganiseerd en uitgevoerd.

Laten zien wat Oldenzaal rijk is

Maar wat is er nou fijner om dit samen te doen met alle mooie verenigingen die Oldenzaal rijk is? Daarom willen we jullie vragen om hieraan mee te werken.
Wil jij jouw eigen verenging nog eens goed onder de aandacht brengen én vind jij het ook belangrijk dat er meer bezoekers naar Oldenzaal komen (85% van hen is nu lokaal/regionaal)

Geef je dan op om met jouw vereniging iets te organiseren. Dit kan een eenmalig iets zijn of vaker of Oldenzaal kan het hele seizoen rekenen op jullie inzet. Wij zien het al helemaal voor ons:
Knotshockey, voetbaltoernooitjes, speurtocht of levend stratego!
Dansen en zingen in het theater, knutselen, bingo of een van de vele andere mogelijkheden waar jullie vereniging goed in is.

Dagen

Aan hand van de agenda kunnen jullie zelf aangeven welk dag(en) jullie willen vullen.

We zitten te denken aan de volgende data: In de vakanties op dinsdag, donderdag en zaterdag en eventueel kunnen we het uitbreiden met de periodes rondom de feestdagen en eventueel de zaterdagen. Aan de hand van het aantal aanmeldingen kunnen we dit bekijken.

Deelname

Het zou mooi zijn als de activiteit gratis aangeboden wordt en anders eventueel een kleine bijdrage die de deelnemers zelf betalen. Wij zullen zorgen voor de gehele organisatie, promotie, zichtbaarheid van het animatieteam, vergunningen en eventueel stagiaires/vrijwilligers om te helpen.

Contact

Zijn jullie net zo enthousiast als ons en willen jullie hiermee helpen Oldenzaal nog beter op de kaart te zetten dan kun je je opgeven door een mail te sturen naar wendy@oldenzaalpromotie.nl.

Mochten er vragen zijn of wil je eerst meer informatie dan vernemen wij dat uiteraard ook graag.

Met vriendelijke groet,
Wendy Steghuis
Team Oldenzaal Promotie

Geplaatst door:
Oldenzaal Promotie - Wendy Steghuis
E-mail adres:
wendy@oldenzaalpromotie.nl
Telefoonnummer:

« Terug naar het overzicht