, : Muziekkoepel Oldenzaal biedt speelplekken bij opening

Na jarenlang hard werken is hij eindelijk klaar: Muziekkoepel Oldenzaal in het Stakenboer park in Berghuizen! Een overdekt buitenpodium te gebruiken door alle Oldenzaalse culturele organisaties en partijen waar iedereen kan optreden, concerten kan geven en festivals kan organiseren.

 

Op zondag 12 juni as. wordt de muziekkoepel officieel geopend en in gebruik genomen. Wij willen dit doen door een mooi, gevarieerd programma van Oldenzaalse verenigingen en andere culturele organisaties te brengen, precies waar de koepel voor bedoeld is. Zang, dans, koren, kapellen, bands, circus, harmonie en theater alles kan! voor iedereen van 4 tot 99 jaar!

 

Meedoen? Wat vragen we dan van jullie?

Als jullie meedoen aan dit Open podium ter gelegenheid van de opening vragen we jullie een programma van ongeveer 20 minuten te verzorgen. De inhoud bepalen jullie helemaal zelf, wij laten ons verrassen! Het programma zal lopen van ongeveer 12.30 tot 17.30 uur. In de tweede week van mei zal het programma bekend zijn en weten we dus de precieze tijden.

 

Wij begrijpen dat jullie tijd nodig hebben om het een en ander met jullie leden/docenten/leerlingen/dirigenten te bespreken maar wij willen jullie vragen voor uiterlijk 15 april aan ons te laten weten of jullie mee willen doen aan deze opening.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Daniella van der Stelt, 0651075441 of via dit emailadres.

 

Wij hopen op jullie medewerking en natuurlijk een gezellige, zomerse dag!

 

Hartelijke groet,

 

Namens bestuur en werkgroep programmering

 

Geplaatst door:
Daniella van der Stelt - Muziekkoepel Oldenzaal
E-mail adres:
muziekkoepeloldenzaal@gmail.com
Telefoonnummer:
0651075441

« Terug naar het overzicht