Gratis artikel in weekkrant verenigingen!

Als ondersteuning van het culturele veld van Oldenzaal werkt de Cultuurmakelaar van Oldenzaal samen met dé Weekkrant Noordoost-Twente. Met de samenwerking willen we Oldenzaalse culturele verenigingen een platform bieden zichzelf in de spotlight te zetten en zo tonen hoe mooi en divers cultureel Oldenzaal is.

Hiervoor worden de verenigingen van de stad Oldenzaal gevraagd om zichzelf voor te stellen en te delen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen. Dit wordt samengevat in een artikel van max. 400 woorden en een foto, en rondom de jaarwisseling (december/januari) gepubliceerd in dé Weekkrant Noordoost-Twente, op de website van de Cultuurmakelaar en via de sociale media van beide.

Wat moet je doen?
– Vul de vragen in, maar hou het bondig.
– Voor het artikel is een plek gereserveerd van max 400 woorden, hou hier rekening mee bij het invullen.
– De tekst kan door de redactie waar nodig geredigeerd/ingekort worden.

De vragenlijst vind je hierDeadline invullen vragenlijst én e-mailen foto: woensdag 5 december. Publicatie: december 2018, januari 2019.

En, noodzakelijk om in aanmerking te komen voor publicatie: mail een grote, liggende (landscape) rechtenvrije foto (1 MB minimaal!) naar quinta@cultuurmakelaar-oldenzaal.nl o.v.v. naam vereniging en “dé Weekkrant NO-Twente”.

Een voorbeeld van de mogelijke rubriek: