Tourist Info Oldenzaal – kaartverkoop, promotie, uitagenda

Tourist Info Oldenzaal is de plek waar je de belangrijkste toeristische informatie voor een bezoek aan de stad Oldenzaal kunt krijgen. Een stadsplattegrond, folders van de toeristische highlights, stadswandelingen, de Uitagenda en fietsroutes. Voor bezoekers én bewoners van de stad bieden ze de uitagenda, met het meest conplete overzicht van activiteiten in de stad en haar directe omgeving.

Voor cultureel Oldenzaal is Tourist Info dé plek voor de coordinatie van activiteiten en evenementen in de stad.

Een aantal dingen die Tourist Info Oldenzaal doet voor de culturele verenigingen van Oldenzaal:

Kaartverkoop
Alle partijen die in Oldenzaal een evenement/optreden of andere activiteit hebben hebben kunnen de kaartverkoop plaats laten vinden bij de Tourist info Oldenzaal. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Promotie
De Tourist Info vraagt alleen om 2 of 4 vrijkaarten die ze gebruiken ter promotie van de activiteit via Facebook. Via een winactie wordt het evenement/optreden nog meer gepromoot. Op Facebook heeft de Tourist Info Oldenzaal op dit moment 2565 volgers (d.d. 29-01-2018).

Activiteit in agenda
Ook ontvangen wij graag een persbericht met een foto zodat wij dit ook bij ons op onze website in de agenda kunnen zetten. De evenementen die in onze agenda staan proberen wij ook zoveel mogelijk mee te nemen in de agenda’s die wij aanleveren aan de verschillende Oldenzaalse (huisaanhuis-)kranten. Hierdoor wordt de activiteit nog meer gepromoot.

Liever zelf online aanmelden? Dat kan via de website.

Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Tourist Info Oldenzaal
Grootestraat 35
0541-514023
info@oldenzaalpromotie.nl
www.uitinoldenzaal.nl