Oldenzaal Promotie – kaartverkoop, promotie, uitagenda

Oldenzaal Promotie is dé plek voor recreatieve/toeristische informatie over Oldenzaal. Een stadsplattegrond, folders van de toeristische highlights, stadswandelingen, torenbeklimmingen, de Uitagenda en fietsroutes. In de uitagenda staat het meest complete overzicht van activiteiten in de stad en directe omgeving.

Voor cultureel Oldenzaal is Oldenzaal Promotie dé plek voor de coördinatie van activiteiten en evenementen in de stad. Een aantal dingen die Oldenzaal Promotie doet voor de culturele verenigingen van Oldenzaal:

Kaartverkoop
Alle partijen die in Oldenzaal een activiteit hebben hebben kunnen de kaartverkoop plaats laten doen door Oldenzaal Promotie. Hier zijn geen kosten aan verbonden, en levert wel extra PR op.

Promotie
Bij activiteiten met kaartverkoop: men vraagt alleen om 2 of 4 vrijkaarten die ze gebruiken ter promotie van de activiteit via hun Facebook pagina Oldenzaal de Glimlach van Twente. Via een winactie wordt het evenement/optreden nog meer gepromoot. Op Facebook hebben zij op dit moment 3.595 likes (d.d. 10-10-2019).

Activiteit in agenda
Ook ontvangen zij graag een persbericht met een foto voor in de agenda. De evenementen die in onze agenda staan nemen wij mee in de agenda’s die wij aanleveren aan de verschillende Oldenzaalse (huisaanhuis-)kranten. Hierdoor wordt de activiteit nog meer gepromoot.

Liever zelf online aanmelden? Dat kan via de website.

Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Tourist Info Oldenzaal
Grootestraat 35
0541-514023
info@oldenzaalpromotie.nl
www.uitinoldenzaal.nl