Gratis artikel in weekkrant verenigingen!

Als ondersteuning van het culturele veld van Oldenzaal werkt de Cultuurmakelaar van Oldenzaal samen met dé Weekkrant Noordoost-Twente. Met de samenwerking willen we Oldenzaalse culturele verenigingen een platform bieden zichzelf in de spotlight te zetten en zo tonen hoe mooi en divers cultureel Oldenzaal is.

Hiervoor worden de verenigingen van de stad Oldenzaal gevraagd om zichzelf voor te stellen en te delen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen. Dit wordt samengevat in een artikel van max. 400 woorden en een foto, en gepubliceerd in dé Weekkrant Noordoost-Twente, op de website van de Cultuurmakelaar en via de sociale media van beide.

Wat moet je doen?

Als je een artikel over je vereniging en activiteit wil, kan je onderstaande stappen volgen:

– Vul de vragen in, maar hou het bondig. De vragenlijst vind je hier.
– Voor het artikel is een plek gereserveerd van max 400 woorden, hou hier rekening mee bij het invullen.
– De tekst kan door de redactie waar nodig geredigeerd/ingekort worden.

En, noodzakelijk om in aanmerking te komen voor publicatie: mail een grote, liggende (landscape) rechtenvrije foto (1 MB minimaal!) naar quinta@cultuurmakelaar-oldenzaal.nl o.v.v. naam vereniging en “dé Weekkrant NO-Twente”. De inzending is pas compleet na het invullen van de vragenlijst, het mailen van de foto en het ontvangen van een bevestiging.

Eerdere artikelen

Zie voor eerdere publicaties deze pagina.

 

Nb: deze samenwerking is vastgelegd tot en met december 2019.

Wegens veranderingen bij de uitgeverij worden voor na 2019 bekeken of er nieuwe afspraken gemaakt kunnen worden.