Triple One Koor

Triple One heette in de beginperiode JOKO 3, dit is de afkorting voor jongerenkoor Drieëenheidkerk.

De leden van het huidige Triple One zijn wel jong van geest, maar de leeftijd hoort niet meer in de categorie jongeren, daarom is tijdens het 25 jarig jubileum de naam verandert in Triple One.
Veel leden zijn al jaren lid. Sinds september 2000 is Han Schokker de dirigent en pianist van het koor. Iedereen die van muziek houdt en graag zingt is welkom bij ons koor.

Triple One doet meer. Zo doet het koor mee aan de jaarlijkse Top-2000 viering in Weerselo. In 2019 is de musical Jesus Christ Superstar groots uitgevoerd in de Mariakerk, en hopelijk kan dit volgend jaar opnieuw.

En in 2022 heeft het koor 77 jaar herdenken en bevrijden gevierd met een gezellig nachtconcert in de Hofkerk, met medewerking van het combo van de st. Jozef harmonie.

Een koor dat steeds op zoek naar nieuwe muzikale uitdagingen! En ook nieuwe leden! Vind je zingen leuk en hou je van gezelligheid, kom dan eens luisteren, of meezingen!

Elke maandagavond wordt er om 20.30 uur gerepeteerd in de Mariakerk.

Voor meer informatie check onze facebookpagina https://www.facebook.com/tripleoneoldenzaal of mail ons koortripleone@gmail.com

« Terug naar het organisatie overzicht