Webinar: Amateurkunst en een snel veranderende samenleving

Bericht namens de provincie:

๐—ช๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ ๐—–๐˜‚๐—น๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ: ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜€๐˜ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฏ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด?

Kijk en praat mee! Op woensdagavond 22 september organiseren we van 19.30 tot 20.30 uur een webinar in de reeks ‘Comeback Cultuur’.

Participatiestrateeg Ferenc van Damme gaat in op hoe de georganiseerde amateurkunst weer kan opbloeien in een snel veranderende samenleving.
.
Host van het webinar is Lieke Kiekenbosch. Zij ontvangt kunstverenigingen, cultuurmakelaars en trendwatchers aan tafel om te praten over de toekomst en maatschappelijke meerwaarde van de amateurkunst. We horen enthousiasmerende verhalen van amateurkunstgroepen die dingen anders doen en volop in transitie zijn.
We praten door over de vraag: hoe zorgen we ervoor dat iedereen kan meedoen en meegenieten?
.
๐‹๐š๐ง๐œ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐จ๐ง๐ญ๐ฐ๐ข๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ญ๐ซ๐š๐ฃ๐ž๐œ๐ญ ‘๐“๐จ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ฌ๐ญ ๐š๐ฆ๐š๐ญ๐ž๐ฎ๐ซ๐ค๐ฎ๐ง๐ฌ๐ญ’
Als vervolg op de webinar bieden we samen met Studio Vers Bestuur amateurkunstgroepen een nieuw ontwikkeltraject aan. Onder begeleiding van experts gaan zij (samen en per regio) aan de slag met vraagstukken op het gebied van ledenwerving, publieksbereik, digitalisering, financieringsvormen, samenwerking, diversiteit en inclusie. Tijdens het webinar vertellen we alles over dit ontwikkeltraject en hoe je er voor in aanmerking komt. Meld je aan!
.
Juist de kennis- en ervaringsuitwisseling tussen de amateurkunstgroepen zet iedereen weer op voorsprong. We verwachten dat er veel โ€˜aha-momentenโ€™ zijn, omdat nieuwe kennis van de ene amateurkunstgroep goed gebruikt kan worden in de ontwikkeling van andere amateurkunstgroepen, ongeacht met welk thema zij bezig zijn. Doe dus mee!
.
๐€๐š๐ง๐ฆ๐ž๐ฅ๐๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐›๐ข๐ง๐š๐ซ
Tijdens het webinar is er veel contact met de kijkers. We zijn benieuwd naar jouw mening als het gaat over de comeback van een sterk creatief verenigingsleven. Kijk en praat dus mee!ย Het webinar is gratis toegankelijk.
.
Je kunt je via deze link aanmelden: https://www.overijssel.nl/algemene-onderdelen/aanmelden-evenementen/aanmelden-cultuurparticipatie/
Een dag voor de uitzending ontvang je de link waarmee je toegang krijgt.

« Terug naar het nieuwsoverzicht