Boeskool Kerstspecial 2020: filmcompilatie

Deze week sprak ik met René Grouve over het initiatief van hem en Paul Keizer om een Kerstspecial te maken. Vorig jaar hielp ik bij het plan om een kerstdiner op 1e Kerstdag te organiseren voor (eenzame) ouderen bij hem thuis. Dit jaar wordt gewerkt aan een Kerstspecial door en voor Oldenzalers!
.
René: “Het wordt een virtuele kerstwandeling, dus.” Oldenzaal Promotie is ook partner in de organisatie. Onderweg worden ook diverse locaties aangedaan met muziek, midwinterhoorns en lokale kersttaferelen. In de uitzending zitten blokken met video-Kerstboodschappen.
.
“Dat is eigenlijk de kern van de special. Het moeten dan niet alleen maar kerstgroeten zijn, maar korte filmpjes die ludiek en positief zijn. Dat kan zijn door verkleden, een grappige set, een humoristische boodschap, nou ja: alles is mogelijk. Oldenzalers zijn altijd heel creatief gebleken!”
Dus heeft jouw club een creatieve/muzikale/grappige kerstwens voor in de Kerstspecial? Stuur dan je filmpje van deze speciale kerstgroet in. Samen met Twente TV wordt van alle inzendingen één geheel van gemaakt, en uitgezonden op (inderdaad) 1e Kerstdag!
.
Inzenden mag individueel, in gezinsverband, door (sport & culturele) verenigingen of door bedrijven. Je kan bijvoorbeeld met een klein ensemble van je orkest een stukje spelen, met het bestuur een wens inzenden, een duo van je koor een filmpje laten inzenden etc.
Zorg dat je erbij bent door iets in te sturen; dit hoeft niet iets nieuws te zijn, maar hou wel onderstaande voorwaarden in de gaten. Met name dat je, als je muziek gebruikt/speelt, dit rechtenvrije of eigen muziek moet zijn.
.
Dus heeft jouw club een creatieve/muzikale/grappige kerstwens voor in de Kerstspecial? Stuur dan je filmpje van deze speciale kerstgroet in. Dat mag individueel, in gezinsverband, door (sport & culturele) verenigingen of door bedrijven.
.
Samen met Twente TV wordt van alle inzendingen één geheel van gemaakt, en uitgezonden op (inderdaad) 1e Kerstdag!

« Terug naar het nieuwsoverzicht