Workshop WAK – evenementen fotografie

Back to Events
Event:
Workshop WAK – evenementen fotografie
Start
30 september 2020 19:30
Einde:
30 september 2020 21:30
Geupdate:
10 september 2020
Workshop evenementenfotografie - Marco Kuijpers

Workshop wo 30 september – evenementen fotografie

Inhoud workshop

Tijdens de workshop geeft Kuijpers tips over waar je op moet letter bij het fotograferen bij evenementen. Zo worden er praktijkvoorbeelden besproken: waar moet je als fotograaf op een evenement rekening mee houden qua werkomstandigheden?

Kuijpers fotografeert hij al meer dan een decennium voor diverse evenementenbureaus op bedrijfsfeesten, festivals, zomerfeesten (zoals de Boeskool is Lös) en beurzen. Deze opdrachten gaan het hele land door en worden uitgevoerd onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Zijn diverse ervaringen dienen als praktische voorbeelden die tijdens de workshop de revue kunnen passeren.

Over de docent

Workshopdocent Kuijpers werkt voor diverse reclamebureaus, midden- & kleinbedrijf en ontvangt daarbij zeer uiteenlopende opdrachten. Hij is een allround fotograaf en is gespecialiseerd in:

  • Bedrijfsfotografie
  • Evenementen fotografie
  • Commerciële fotografie
  • Zakelijke portretten

Doelgroep

Deze gratis workshop wordt georganiseerd door de Oldenzaalse cultuurmakelaar Clason, en op locatie aangeboden in de Steenpoort. De workshop staat open voor Oldenzaalse amateurfotografen, deelname kan na aanmelding (verplicht).

Datum tijd locatie

De workshop vind plaats op de woensdagavond van 30 september geeft Marco Kuijpers van Masterphoto van 19:30 – 21:30 uur een workshop evenementen fotografie. Deelname is afhankelijk van de beschikbare plekken, aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Locatie: online via Zoom.

Aanmelden

Om deel te nemen is online aanmelden verplicht, deelname is pas zeker na bevestiging door organisatie.

Aanmelden kan hier (gesloten)

Doelgroep workshop en RIVM-richtlijnen

De workshop is gratis toegankelijk voor alle Oldenzaalse verenigingen; sportclubs, culturele groepen, welzijnsorganisaties en andere clubs zoals bijvoorbeeld IVN of scouting.

Locatie workshops is online, via Zoom.

 

Voor meer informatie over Masterphoto en Marco Kuijpers: zie www.masterphoto.nl of Facebook www.facebook.com/masterphoto.nl.