Inspiratiebijeenkomst verenigingen in veranderende samenleving

Back to Events
Event:
Inspiratiebijeenkomst verenigingen in veranderende samenleving
Start
1 november 2021 19:30
Einde:
1 november 2021 21:00
Geupdate:
1 oktober 2021
Plek:
nnb
Adres:
Netherlands

Tijdens deze bijeenkomst komt inspiratie-spreker Ferenc van Dam vertellen over veranderingen die verenigingen kunnen (en soms moeten) doen om actueel te blijven in de veranderende samenleving.

Inspiratiebijeenkomst

Bij deze wil ik jullie van harte uitnodigen om naar de vervolgbijeenkomst te komen op maandagavond 1 november bij XXXXX (nog niet bekend, wel in Oldenzaal!). Bij die bijeenkomst zal Ferenc zijn inspirerende verhaal over een veranderende samenleving vertellen. Daarna gaan we graag met jullie in gesprek, en vertellen we meer over het jaartraject dat we met geïnteresseerde verenigingen in willen gaan.

Ook als je nog niet zeker weet of je aan dit jaartraject mee wil doen ben je welkom op 1 november. Je bent dan nog niets verplicht.

Aanmelden noodzakelijk

In verband met het beperkt aantal plekken kunnen maximaal 2 mensen per amateurkunstgroep aanwezig zijn.

Meld je uiterlijk maandag 25 oktober aan. Aanmelden is verplicht en afhankelijk van de locatie werken we met het coronatoegangsbewijs, hou hier rekening mee.

Aanmelden kan via: https://forms.gle/8WVEidrsRrpSnyNGA

Achtergrond

Woensdagavond 22 september was er speciaal voor amateurkunstgroepen een webinar van de provincie Overijssel.

Deze webinar ging over de vraag hoe amateurkunstgroepen kunnen opbloeien in een sterk veranderende samenleving.

De Overijsselse cultuurmakelaars zijn onderdeel van een vervolgtraject, dat in samenwerking met de Provincie aan de culturele verenigingen wordt aangeboden. In de webinar werd hier ook al over verteld.

Terugkijken

De webinar is nu terug te kijken op YouTube: Provincie Overijssel | Cultuurparticipatie – YouTube. Daarin zie je o.a. ook Ferenc van Damme, die heel kort iets vertelt over de veranderende samenleving.