Move on! Amateurkunst in transitie – Inspiratiesessie over Co-creatie

Back to Events
Event:
Move on! Amateurkunst in transitie – Inspiratiesessie over Co-creatie
Start
23 juni 2022 19:30
Einde:
23 juni 2022 21:00
Geupdate:
4 maart 2022

Thema: Co-creatie

Wat is co-creatie, en wat is het verschil met samenwerking? Hoe doe je dat, co-creëren? En waarom is dit zo belangrijk en tegelijkertijd zo moeilijk?

We laten een drietal groepen/verenigingen aan het woord om iets te vertellen hierover. Het gaat dus om voorbeelden van projecten waar 2 of meer groepen vanaf het beginpunt écht hebben samengewerkt, en dus niet waarbij 1 groep iets bedacht heeft, en anderen daar wel aan mee mogen doen.

Ferenc zal hierbij toelichting geven vanuit de theorie: hoe werkt dit wel/niet? Wat is nodig om dit tot een succes te maken?

 

Aanmelden

Wil je hier (online) bij zijn?

Meld je dan via info@cultuurinenschede.nl

 

Achtergrondinfo bij deze sessie

In september 2021 hebben hebben we als cultuurmakelaars samen met de Provincie Overijssel en Ferenc van Damme (Studio Vers Bestuur) een webinar gehouden. Dit ging over de veranderende maatschappij en de rol van amateurkunstgroepen daarin.

Als vervolg daarop worden lokale bijeenkomsten gehouden, om verenigingen te helpen bij het opzetten van een proeftuin, en worden er provinciale inspiratiesessies gehouden.

Dit gehele traject noemen we ‘Move on! Amateurkunst in transitie’
Lees hier meer (opent website van collega cultuurmakelaar) over de overige bijeenkomsten.

Zie voor meer info over de reeks bijeenkomsten: https://www.cultuurinenschede.nl/projecten/move-on-amateurkunst-in-transitie/