Workshop: Filmpjes maken op Insta

Back to Events
Event:
Workshop: Filmpjes maken op Insta
Start
7 oktober 2021 19:00
Einde:
7 oktober 2021 21:00
Geupdate:
1 oktober 2021
Plek:
Bibliotheek Oldenzaal
Adres:
Netherlands
Zie jij ook vaak van die leuke filmpjes op Insta en Facebook en wil jij ook wel eens weten hoe je die met je eigen telefoon ook kunt maken? Volg dan een leuke workshop bij de bibliotheek.
.
Tips & Tricks
Emma de Nooij kan je alle tips & tricks vertellen, zodat jij zelf aan de slag kunt. Na deze workshop weet je precies hoe je zelf filmpjes maakt en monteert en van een muziekje en tekst voorziet. Neem je smartphone mee met Instagram erop!
.
Aanmelden
De workshop is gratis, maar reserveren is verplicht.
Achtergrond
Deze workshop is onderdeel van de Week van de Amateurkunst. Dit wordt georganiseerd door de Cultuurmakelaar, en sinds een paar jaar samen met de culturele instellingen van de stad, verenigd in het Platform Kunst en Cultuur Oldenzaal (PKCO). Het PKCO bestaat uit: Bibliotheek Oldenzaal, Cultuurmakelaar Oldenzaal, Kaliber Kunstenschool, Stadstheater de Bond en Stichting Oldenzaalse Musea.

Het doel van het PKCO is om als culturele instellingen meer samen te werken in diverse projecten en voor verschillende doelgroepen. Dit jaar nemen zij samen wederom het initiatief de Week van de Amateurkunst te organiseren, met afsluitend het huiskamerfestival Talent in Huis. Talent mag gezien worden!

Hele WAK programma

Zie het hele WAK programma en meer info over toegang: https://www.cultuurmakelaar-oldenzaal.nl/wak-oldenzaal-2021-programma/

NB: Voor een aantal activiteiten zijn gratis online tickets of vooraf aanmelden nodig, en bij sommige locaties wordt een geldige QR code gevraagd.