Workshop WAK – songwriting

Back to Events
Event:
Workshop WAK – songwriting
Start
2 oktober 2020 19:00
Einde:
2 oktober 2020 20:00
Geupdate:
10 september 2020
Workshop songwriting - foto door rawpixel

Workshop vr 2 oktober – songwriting

Kaliber Kunstenschool biedt deelnemers van Talent in Huis en andere Oldenzaalse amateurs de kans om mee te doen met een introductieworkshop Songwriting.

De workshop op de vrijdagavond van 2 oktober duurt van 19:00 tot 20:00 uur en is geschikt voor iedereen die al liedjes schrijft of zich hier graag in wil ontwikkelen.

Tijdens de workshop komen verschillende onderwerpen aan bod die jou ondersteunen bij het schrijven van nummers.

Over de docent

Docent Didier Leclaire leert je meer over de kunst van het maken én uitvoeren van je eigen muziek. Hij vertelt over de basisbeginselen van songwriting: hoe schrijf je de beste songtekst, hoe zorg je voor frisse ideeën en hoe kun je je harmonieën verder ontwikkelen. Wacht niet op inspiratie, maar ga gewoon samen aan de slag: de inspiratie komt wel!

Vervolg workshop

Vond je het interessant, en wil je samen met Didier verder werken aan jouw repertoire? Dan kun je je bij hem inschrijven voor een proeverij of cursus. Het doel is dat jij als deelnemer in staat bent om in je eigen stijl songs te maken, op te nemen en uit te voeren.

Datum, tijd en locatie

Vrijdag 2 oktober, 19-20 uur.

Locatie: online via Zoom.

Aanmelden

Deelname kan na aanmelding (verplicht) en is afhankelijk van de beschikbare plekken, aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Aanmelden kan hier (gesloten).

Doelgroep workshop en RIVM-richtlijnen

De workshop is gratis toegankelijk voor alle Oldenzaalse verenigingen; sportclubs, culturele groepen, welzijnsorganisaties en andere clubs zoals bijvoorbeeld IVN of scouting.

Ze worden online aangeboden, via Zoom.