HET huiskamerfestival van Oldenzaal is terug!

Oldenzaal barst van het talent. Of het nu zang, dans, “spoken word”, theater, poëzie, circus, verhalen vertellen of muziek is. Elk talent verdient een podium, zeker nu het weer kan! En daarom wordt er op zondag 9 oktober van 12.30 tot 17.30 uur een geweldig huiskamerfestival georganiseerd: Talent in Huis!

 

HUISKAMER ALS PODIUM

Diverse huiskamers veranderen voor een middag in echte podia voor optredens van verschillende, lokale talenten.

Bezoekers kunnen hun eigen programma samenstellen en lopend of op de fiets van de ene naar de andere huiskamer verhuizen.

 

AANMELDEN – programma is vol!

Edit: we hebben het max aantal acts gereikt! Wel zoeken we nog gastvrije boeskolers die hunhuiskamer in de Oldenzaalse binnenstad beschikbaar stellen!

Heb jij een talent en ben je op zoek naar een podium? Dit is je kans! Amateur of (semi)prof, solo of met een paar leden van je koor, band of orkest. Een Oldenzaalse huiskamer is jouw eigen theater, het vloerkleed je podium! In een kleine setting mag je in 3x max 30 minuten laten zien wat je in huis hebt, maar dan bij iemand anders!

 

STEL JE HUISKAMER BESCHIKBAAR

Zonder huiskamers geen festival! We hebben locaties nodig waar het Oldenzaalse talent op kan treden. Dus woon je in of nabij de binnenstad van Oldenzaal en wil je meemaken hoe jouw huiskamer eruitziet als podium? En wil je samen met bekenden en onbekenden van een flink staaltje cultuur genieten? Gaaf!

Meld je aan als gastheer/vrouw en stel je huiskamer open voor een act van Talent in Huis. Of je nou in een kasteel woont of een kleine bovenwoning hebt, er is altijd wel een plekje om te stralen! Aanmelden is eenvoudig via de website www.talentinhuis-oldenzaal.nl  Hier vind je gelijk alle informatie die je nodig hebt.

 

WEEK VAN DE AMATEURKUNST

Sinds 2015 zijn de 4 grote kunst-en cultuurinstellingen in Oldenzaal verenigd in het Platform Kunst Cultuur Oldenzaal. Het PKCO bestaat uit: Stadstheater de Bond, Bibliotheek Oldenzaal, Cultuurmakelaar Oldenzaal, Stichting Oldenzaalse Musea en Kaliber Kunstenschool.

Het doel van het PKCO is om als culturele instellingen meer samen te werken in diverse projecten en voor verschillende doelgroepen. Dit jaar nemen zij samen wederom het initiatief om tijdens de Week van de Amateurkunst een huiskamerfestival te organiseren. Talent mag gezien worden!

« Terug naar het nieuwsoverzicht