Programma Versterking Culturele Sector 2021-2024

Tijdens de infosesssie Provinciale regelingen op 11 maart werd al kort benoemd dat dit eraan zat te komen: het Versterkingsprogramma cultuur 2021-2024. Op 25 maart is om 16 uur de digitale lancering van Programma Versterking Culturele Sector met gedeputeerde Roy De Witte. Hieronder tekst uit de uitnodiging voor een webinar over deze nieuwe regeling:

Op 25 maart om 16.00 uur nodigen we je uit voor de digitale lancering van het ‘Programma Versterking Culturele Sector’. 

Deze tijd vergt veel van culturele organisaties. Juist nu komt veerkracht van pas. Iedereen wil toch weer positief ondernemen, de ruimte geven aan talent en experiment, slimmer samenwerken en een betekenisvolle impact hebben op het publiek? Cultureel Overijssel zal weer opbloeien en sterker staan. Die overtuiging onderstrepen we ook met dit programma.

Versterkingsprogramma

Het versterkingsprogramma 2021-2024 bestaat uit:

  • Een nieuwe subsidieregeling voor culturele organisaties en samenwerkingsverbanden gericht op talentontwikkeling en innovatief cultuuraanbod. Hiermee bieden we een meerjarige financiële basis voor een sterk maakklimaat.
  • Een kennislijn voor de hele culturele sector voor continue ontwikkeling van onder meer ondernemerschap, slimmer samenwerken, leiderschap en digitalisering.
  • Betere zichtbaarheid van mogelijkheden, gecombineerde subsidieregelingen en diensten/ faciliteiten op maat binnen en buiten de provincie die culturele organisaties verder helpen

In dit webinar een toelichting op de nieuwe regeling en op het verdere ondersteuningsprogramma.

« Terug naar het nieuwsoverzicht