Rabo informatieavond sponsoring Sport & Cultuur

Iedere vereniging heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, Rabobank helpt graag met het realiseren ervan.

Als supporter van Sport en Cultuur biedt Rabobank i.s.m. haar partners Achterhoek in Beweging, NOC*NSF, LKCA en Kunstbende Rabo Verenigingsondersteuning aan.

Rabobank is erg benieuwd naar de ambities van verenigingen en stichtingen. Als onderdeel van ons lokale sponsorbeleid zijn wij aan de slag om verenigingen sterker te maken. Met Verenigingsondersteuning biedt Rabobank verenigingen o.a. intensieve begeleiding op maat, masterclasses en workshops ondersteund door professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Wil jij weten wat Rabobank voor jouw club te bieden heeft? Meld je dan aan voor onze inspiratie Webinars voor verenigingen en stichting uit de Achterhoek en Twente op 11 en 12 oktober. Meld je hier aan: https://sites.rabobank.nl/twenteachterhoek/verenigingsondersteuningta/modules/product/actiesites/homepage/default/index.aspx?ItemId=68311&OriginalItemId=68309

« Terug naar het nieuwsoverzicht