Talent in Huis 2021 – programma

Op zondag 10 oktober van 12 tot 17 uur een geweldig huiskamerfestival georganiseerd: Talent in Huis! Diverse huiskamers veranderen voor een middag in echte podia voor optredens van verschillende, lokale talenten. De optredens variëren van klassieke zang, popmuziek, retro jaren ’60 muziek, tot singer songwriter.

De intieme huiskamers zijn knusse plekken voor deze optredens en bieden voor slechts een klein aantal mensen plek. Je kan als bezoeker je eigen programma samenstellen, en lopend of op de fiets van de ene naar de andere huiskamer hoppen.

Zorg er dus voor dat je een gratis online kaartje haalt op de website van Stadstheater de Bond, je je QR code klaar hebt, en voldoende “juice” in je telefoon. Voor de locaties geld vol = vol, dus wees op tijd om te genieten van lokale talenten!

Toegang voor volwassenen is op vertoon van online gratis verkrijgbaar kaartje én een geldige QR code.

Kaarten: https://www.stadstheaterdebond.nl/

Programma: https://talentinhuis-oldenzaal.nl/

 

Over de Week van de Amateurkunst (WAK)

Sinds 2015 zijn de grote kunst- en cultuurinstellingen in Oldenzaal verenigd in het Platform Kunst

Cultuur Oldenzaal (PKCO). Het PKCO bestaat uit: Bibliotheek Oldenzaal, Cultuurmakelaar Oldenzaal, Kaliber Kunstenschool, Stadstheater de Bond en Stichting Oldenzaalse Musea.

Het doel van het PKCO is om als culturele instellingen meer samen te werken in diverse projecten en voor verschillende doelgroepen. Dit jaar nemen zij samen wederom het initiatief de Week van de Amateurkunst te organiseren, met afsluitend het huiskamerfestival Talent in Huis. Talent mag gezien worden!

 

NB: Voor een aantal activiteiten zijn gratis online tickets of vooraf aanmelden nodig, en bij sommige locaties wordt een geldige QR code gevraagd.

Zie het hele WAK programma en meer info over toegang: https://www.cultuurmakelaar-oldenzaal.nl/wak-oldenzaal-2021-programma/

« Terug naar het nieuwsoverzicht