Oldenzaal Promotie – kaartverkoop, promotie, uitagenda

Oldenzaal Promotie is dé plek voor recreatieve/toeristische informatie over Oldenzaal. Een stadsplattegrond, folders van de toeristische highlights, stadswandelingen, torenbeklimmingen, de Uitagenda en fietsroutes. In de uitagenda staat het meest complete overzicht van activiteiten in de stad en directe omgeving.

Voor cultureel Oldenzaal is Oldenzaal Promotie dé plek voor de coördinatie van activiteiten en evenementen in de stad. Een aantal dingen die Oldenzaal Promotie doet voor de culturele verenigingen van Oldenzaal:

Kaartverkoop

Alle partijen die in Oldenzaal een activiteit hebben hebben kunnen de kaartverkoop plaats laten doen door Oldenzaal Promotie. Hier zijn geen kosten aan verbonden, en levert wel extra PR op.

Promotie

Bij activiteiten met kaartverkoop: men vraagt alleen om 2 of 4 vrijkaarten die ze gebruiken ter promotie van de activiteit via hun Facebook pagina Uit in Oldenzaal. Via een winactie wordt het evenement/optreden nog meer gepromoot. Op Facebook hebben zij op dit moment 5.614 volgers (d.d. 02-03-2022).

Activiteit in agenda

Ook ontvangen zij graag een persbericht met een foto voor in de agenda. De evenementen die in onze agenda staan nemen wij mee in de agenda’s die wij aanleveren aan de verschillende Oldenzaalse (huisaanhuis-)kranten. Hierdoor wordt de activiteit nog meer gepromoot.

Liever zelf online aanmelden? Dat kan via de website.

A0 Formaat lantaarnpaalbordenOldenzaal Promotie - A0 lantaarnpaalborden

Op ruim 40 vaste locaties in Oldenzaal heeft Oldenzaal Promotie de beschikking over A0 formaat lantaarborden om activiteiten (of iets anders) te promoten. Zie hier.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Oldenzaal Promotie/Tourist Info Oldenzaal
Grootestraat 35
0541-514023
info@oldenzaalpromotie.nl
www.uitinoldenzaal.nl