WAK 2016 – downloads, foto’s en krantenknipsels

klik op mij :)

Beeldmateriaal WAK 2016

De WAK 2016 zit er weer op; het was een mooie week vol verschillende activiteiten. Bij de diverse programmaonderdelen werd volop geschilderd, gedanst, gespeeld, geluisterd en gesproken, prachtig!

Hieronder vind je een overzicht van fotocollage’s, drukwerk (PR), krantenknipsels en een aantal foto’s door de deelnemers/publiek en de cultuurmakelaar. Nog even nagenieten 🙂

Fotocollages

Op de Facebookpagina van Cultuurmakelaar Oldenzaal werd elke dag “afgesloten” met een fotocollage van een paar activiteiten, ze geven een kleine indruk van de leuke verschillende dingen die er te doen waren tijdens de WAK.

 

 

klik op mij :)

klik op deze foto voor een GIF’je

Drukwerk (downloads) 

De programmaflyers, ansichtkaarten, poster en de Facebook omslagfoto zijn voor alle deelnemers en andere belangstellenden vrij ter beschikking gesteld door de organisatie.

Het drukwerk werd door de deelnemers opgehaald bij de cultuurmakelaar, of op een van de afhaalpunten.  Ook digitaal werden deze middelen beschikbaar gesteld, zie hieronder:

Hieronder staan ze als downloads:

 

Krantenknipsels

Ook in de pers is aandacht besteed aan de WAK als geheel, maar ook aan de verschillende programmaonderdelen:

Foto’s

Tijdens de verschillende activiteiten zijn foto’s gemaakt door de deelnemers zelf, door mij en door publiek. Een aantal daarvan zijn hieronder te vinden. Ook op de Facebookpagina van Cultuurmakelaar Oldenzaal vind je het een en ander aan foto’s.