Bibliotheek Oldenzaal – workshop “Het perfecte verhaal”

Woensdag 9 september 2015 – 19.30 – 21.30 uur

Tijdens de workshop krijgt u een dieper inzicht in het schrijfproces van A tot Z, leert u over het kiezen van de juiste vorm en het beste perspectief voor uw verhaal. U leert over het belang van ‘plotten’ en het juiste gebruik van personages. U krijgt meer inzicht in het mysterie van inspiratie maar hoort ook over het belang van research doen en hoe om te gaan met writer’s blocks. Tenslotte hoort u hoe de wereld van uitgevers en promotie er uitzien.

Over de docenten

De auteurs Kim ten Tusscher en Michelle Visser, ooit als hobbyisten begonnen, bieden met hun ervaringen de benodigde inspiratie en informatie. Na afloop weet u of er wellicht een schrijver in u schuilt! Deelnemers krijgen schrijfoefeningen. Kim en Michelle hebben schrijfoefeningen bedacht die u kunt toepassen op uw eigen schrijfdoel en die u meer inzicht geven in waar u nu eigenlijk mee bezig bent.

Doelgroep workshop
De workshop is geschikt voor iedereen die van schrijven houdt. Of je nu een absolute beginner bent of al jaren schrijft, de informatie en oefeningen zijn op elk niveau toepasbaar.
Ook wordt u deze avond uitgedaagd om mee te gaan doen aan een schrijfwedstrijd.
Neem pen, papier en uw wildste schrijfplannen mee, en laat u inspireren!

Gratis, maar wel even aanmelden

Deelname is gratis, echter aanmelding is verplicht.
Dit kan tot uiterlijk 1 september bij de Klantenservice van de Bibliotheek of via de site van de bibliotheek:
http://www.bibliotheekoldenzaal.nl/activiteiten/11-workshop-het-perfecte-verhaal

 

Locatie

Ganzenmarkt 11
7571 CD Oldenzaal