Stadstheater De Bond – Jan Rot

Zaterdag 12 september 2015 – 20.15 uur (entree gratis)

Jan Rot – Jong & Veelbelovend (Open Theater)

Als startpunt van het nieuwe seizoen bent u van harte uitgenodigd voor deze speciale Open Theateravond met Jan Rot als gastheer. In een serie nieuwe liedjes keert ‘de langste zanger van Nederland’ terug naar zijn jeugd en de beslissende wendingen in het leven. Samen met hem gaan we terug naar de jaren ’70: Toppop, Abba en de dood van Elvis. Ter verhoging van de feestvreugde heeft Rot een stel krakers uit die tijd hertaald zoals alleen hij dat kan. Van Golden Years en Sex & Drugs & Rock & Roll tot de zwoele disco van Rock Your Baby. Zo blijft in Jong & Veelbelovend ook veel Oud & Vertrouwd: mooie liedjes, sterke verhalen en droge humor van een rasartiest. Tevens besteedt hij aandacht aan artiesten die dit seizoen naar De Bond komen. U bent van harte welkom!

 

Stadstheater De Bond

Stadstheater De Bond is de culturele voorziening in de omgeving van Oldenzaal.
Een ontmoetingsplek voor cultuur scheppend en cultuur minnend Oldenzaal en omstreken. Uw avond kan bij ons al beginnen met een heerlijk diner of uitgebreid buffet. Kies hierna uit een breed scala aan lokale en nationale theatervoorstellingen zowel in het Twents, Nederlands als Vlaams.
Ook worden er per jaar zo’n 45 films vertoond, speciaal geselecteerd door Stichting Filmhuis Oldenzaal. Wilt u net even iets anders organiseren?
Kijk dan ook eens naar onze zaalverhuur mogelijkheden. De Bond beleef je!

Locatie:

Stadstheater De Bond
Molenstraat 25
7573 BJ Oldenzaal
Telefoon kassalijn 0541 – 53 91 90
E-mail info@stadstheaterdebond.nl