Succesvol BoesCoolTuur krijgt tweede editie

 

Om basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Oldenzaalse cultuursector is Stichting BoesCoolFit vorig jaar uitgebreid met de culturele tak BoesCoolTuur. Meer dan 200 kinderen hebben aan deze eerste editie deelgenomen. In het najaar van 2017 gaat de tweede editie van start.

BoesCoolTuur is bedoeld om basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Oldenzaalse cultuursector. Voor €5,- kunnen kinderen 4 lessen meedoen aan een cursus. Op het moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan een cursusoverzicht waarbij de verschillende culturele discplines worden aangeboden.

Culturele aanbieders die interesse hebben onderdeel uit te maken van het cursusaanbod kunnen voor meer informatie contact opnemen met projectleidster Nikki Sneep-Snijders via info@boescooltuur.nl of 0629453952. Na de zomervakantie worden de flyers met daarin het gehele aanbod verspreid zodat alle Oldenzaalse basisschoolkinderen de mogelijkheid krijgen mee te doen met BoesCoolTuur.

« Terug naar het nieuwsoverzicht