WAK 2015; open brainstorm in Ter Stege’s Proatpoal

De Week van de Amateurkunst (WAK) 2014 ligt alweer even achter ons; tijd om plannen te maken voor 2015!
Hiervoor wil ik jullie van harte uitnodigen om op maandag 17 november bijeen te komen om 19.30 uur in Ter Stege’s Proatpoal.

In Ter Stege’s Proatpoal hebben we een kort programma om met elkaar te bespreken.
We zullen kort de editie van 2014 bespreken (programma, evaluatie)
en dan vooral verder vooruitblikken naar de editie van 2015 (tijdstip, ideeën, locaties, suggesties).

Wil je horen wat er uit de evaluatie kwam?

Wil je ideeën voor volgend jaar bespreken?
Stuur dan even een berichtje (quinta@cultuurmakelaar-oldenzaal.nl) zodat we weten wie er komen, dan zitten Monique in het Veld (Stadstheater De Bond) en ik als cultuurmakelaar daar klaar voor jullie.

 

Week van de Amateurkunst?

De Week van de Amateurkunst (WAK) is voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten! Dus iedereen die actief aan amateurkunst doet, in je eentje, samen of in een groep of vereniging. Jong of oud, beginner of gevorderd. Het maakt niet uit.

Je kunt je passie voor je kunst laten zien en laten bekijken, door je aan te melden voor de WAK. Dat kan met bijvoorbeeld een wervelend optreden, inspirerende workshops, een boeiende expositie, een open huis, een openbare repetitie of een flashmob.

Door met alle activiteiten gezamenlijk naar buiten te treden bundelen we onze pr-krachten en vragen we om meer aandacht.

Alle activiteiten worden dan gepubliceerd in een programmaboekje en aangekondigd via de lokale pers.Activiteiten aanmelden kan bij de Oldenzaalse WAK organisatie, of via de cultuurmakelaar via quinta@cultuurmakelaar-oldenzaal.nl.

« Terug naar het nieuwsoverzicht