Workshop PR en communicatie

workshop pr & communicatieVind je het lastig om te bepalen wat de juiste actie is? Of wil je eens kritisch kijken naar je huidige inzet van media? Sluit die nog voldoende aan bij je doelgroep? Dan kan de workshop PR en Communicate interessant zijn.

Het doel van de workshops is erachter te komen wát je exact wil communiceren, en daarmee een zo groot mogelijk bereik halen.

Toelichting:

In deze workshop gaan we na hoe je met je boodschap zoveel mogelijk mensen kunt bereiken. Wat is het huidige beeld van onze organisatie? Wat stralen we naar buiten uit? En wat is het gewenste beeld.

Welke speerpunten stellen we centraal. Welke doelgroepen willen we bereiken. Wat is de toon van onze boodschap? Bij wie willen we het gewenste beeld vestigen en aan welke doelgroep hechten we de meeste waarde?
Zijn er voldoende middelen en mensen voorhanden? Welke media/middelen zijn het meeste geschikt om het doel te bereiken en wie is dan verantwoordelijk voor de uitvoering?

 

Interesse?

De workshop wordt waarschijnlijk eind mei/begin juni georganiseerd in Oldenzaal. De exacte datum, locatie en details volgen tzt.

Wil je hierbij zijn? Laat dit dan weten via quinta@cultuurmakelaar-oldenzaal.nl,

of stuur een bericht via de contact-pagina.