Altijd al willen draaien op een festival?

Atak en Openluchttheater Eibergen op zoek naar DJ talent!

Voor de derde keer wordt dit jaar het Ongekend Goed Festival georganiseerd in het Openluchttheater in Eibergen. Atak en het Openluchttheater hebben wederom de handen ineen geslagen om talent uit Twente en de Achterhoek te presenteren aan het publiek.

Dit jaar vindt het festival plaats op 20 juni.
Naast toffe bands en singer-songwriters wordt er dit jaar ook aandacht gegeven aan DJ talent en wel op heel bijzondere wijze…

Voor DJ’s/producers uit Twente en de Achterhoek vindt een speciale contest plaats. Iedereen die deze kans niet wil missen kan zich aanmelden en maakt kans op een plek op het festival. Er worden 7 plekken van 15 minuten vergeven en tijdens het festival kan er gestemd worden op wie nu eigenlijk de beste is. De DJ die de meeste stemmen krijgt tijdens het festival maakt kans op een plek om te draaien op één van de Dance evenementen in Atak of het Have A Nice Day Festival in Eibergen. Hoe vet is dat!  Het publiek kan stemmen, die stem telt voor 70% mee. De overige 30% wordt bepaald door de keuze van de programmeurs van het Openluchttheater Eibergen en Poppodium Atak.

Meedoen kan wanneer:
– Je hebt jouw eigen mixen om te kunnen laten horen;
– Je bent 16 jaar of ouder;
– Je bekend bent met het draaien met CDJ’s.
– Je bent woonachtig in Twente of in de Achterhoek;
– Je bent beschikbaar op 20 juni.

Aanmelden kan tot 22 april via de website van Atak.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daisy Oosterbaan: daisy@atak.nl

« Terug naar het nieuwsoverzicht