Bijeenkomst voor cultureel Oldenzaal – wo 14 oktober 2015

bijeenkomst in 2013

UPDATE

Op dit moment lijkt het programma dat we wilden neerzetten niet rond te komen. Daarom annuleren we de bijeenkomst, en plannen we een nieuw moment in 2016. Hierover zal ik jullie t.z.t. op de hoogte stellen, hou daarvoor mijn website en social media in de gaten!

 

Woensdag 14 oktober organiseert de cultuurmakelaar van Oldenzaal, Quinta Clason, om 20.00 uur een openbare bijeenkomst in Ter Stege voor het culturele veld van Oldenzaal.

Zij vraagt Oldenzaalse verenigingen, clubs, muzikanten en instellingen om mee te denken en hier hun mening en ideeën te laten horen.

De eerste editie in november 2013 was een groot succes met de deelname van meer dan 60 personen van ruim 35 verschillende verenigingen. Ook uit de tweede editie zijn succesvolle projecten en contacten voortgekomen. Met dat in gedachten kijken we dus ook uit naar de volgende bijeenkomst!

Kijk voor het verslag van de vorige bijeenkomst op deze pagina.

Deelname is gratis, aanmelden kan via dit online aanmeldformulier.

 

Inhoud bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst worden bezoekers uitgenodigd om vanuit hun organisatie, kennis en ervaringen mee te praten over verschillende onderwerpen. Deze onderwerpen worden nog uitgewerkt en zullen t.z.t. op deze website komen te staan. Naar aanleiding van de gesprekken deze avond kan de cultuurmakelaar werkgroepen helpen opzetten om bepaalde doelen te helpen realiseren.

De inloop is om 19.30 uur, om 20.00 uur start het programma.

Einde programma is om 22 uur, met aansluitend tot 23 uur de naborrel.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht