Cultuurmakelaar Oldenzaal van start gegaan op 1 juli

Beste mensen,

Vanaf 1 juli ben ik als cultuurmakelaar in Oldenzaal aan de slag gegaan. Deze eerste periode ben ik aan het benutten om een beter beeld te krijgen van het culturele veld van Oldenzaal. Ik wil u dan ook een aantal dingen vragen.

Ten eerste zou ik graag na de zomervakantie (na 25 augustus) willen langskomen om een kennis te maken, te bespreken wat de eventuele wederzijdse verwachtingen zijn en te horen over waar u zoal mee bezig bent. Als u dit ook wenselijk vind, ontvang ik graag een voorstel voor enkele data waarop ik zou kunnen komen.

Daarnaast hoop ik dat u mij informatie wil toesturen waarvan u denkt dat het interessant is voor mij om te lezen.

En als laatste wil ik vragen om mij namen te geven van mensen / organisaties die voor mij interessant zijn om te benaderen. Met jullie hulp hoop ik mijn beeld van Oldenzaal verder te vormen.

Alvast vriendelijk bedankt voor uw reactie en uw hulp,

Met vriendelijke groet,
Quinta Clason

Cultuurmakelaar Oldenzaal
06 38 75 48 46
quinta@cultuurmakelaar-oldenzaal.nl

Ivm mijn vakantie ben ik niet bereikbaar van maandag 12 augustus t/m zondag 25 augustus.
Hierna zal ik zo snel mogelijk reageren op uw e-mail bericht.

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht