Crowdfunding – Move Your Crowd

Back to Events
Event:
Crowdfunding – Move Your Crowd
Start
29 maart 2017 20:00
Einde:
29 maart 2017 22:00
Organisator:
Impuls Oldenzaal – Paul Wermers
Telefoon:
0541 - 571414
Email:
info@impuls-oldenzaal.nl
Geupdate:
2 februari 2017
Plek:
Breedwijs
Adres:
Google Map
Helmichstraat 42b, Oldenzaal, Netherlands

 

Crowdfunding is veel meer dan een alternatieve manier van financieren. Het is een marketinginstrument, dat u naast het benodigde geld, ook ambassadeurs, goodwill, naamsbekendheid, klanten en een ideale marktintroductie kan opleveren.

Na deze workshop bent u in staat om te bepalen wat crowdfunding voor u en uw organisatie kan betekenen. Maak uw netwerk tot ambassadeur van uw organisatie. Your Crowd. Your Crew.

“Every human has the spirit an the ability to dream 
but sometimes we need a crowd to push us forward”

Tijdens deze workshop ga ik in op het fenomeen crowdfunding en bespreek ik op interactieve wijze de factoren die van belang zijn voor een succesvolle campagne. Aan de hand van voorbeelden, achtergrondinformatie én uw ideeën laat ik u kennis maken met de kracht van crowdfunding. Het is onmogelijk om tijdens deze workshop alle facetten te behandelen, maar ik garandeer u dat u na afloop geïnspireerd aan de slag zult gaan met uw eigen dromen. Ik zal u er op wijzen dat crowdfunding zeker niet eenvoudig is. Het is hard werken en laat zich het beste vergelijken met een korte, maar intensieve marketingcampagne. Alles moet op elkaar afgestemd zijn en een goede voorbereiding is essentieel voor succes. De energie die hierbij vrij komt (bij u én bij uw omgeving) maakt het echter ruimschoots de moeite waard. Door gezamenlijk de schouders te zetten onder uw plannen blijken zelfs stoutste dromen haalbaar te zijn!

Ik ben ruim 3 jaar actief als crowdfundspecialist en krijg energie van de ondernemende mensen, die ik dagelijks mag begeleiden. Mijn ruime ervaring als o.a. bankier, ondernemer, businesscoach en marketeer stelt mij in staat om als regisseur en sparringpartner een bijdrage te leveren aan de realisatie van uw plannen. Veel zullen we samen binnen uw netwerk op kunnen pakken. Voor de rest heb ik de toegang tot een uitgebreid arsenaal van specialisten, die uw campagne tot een succes zal maken. Durft u de uitdaging aan?!

Micha van de Water
Move Your Crowd

Zie ook http://www.impuls-oldenzaal.nl/vcoldenzaal/scholing/crowdfunding en http://moveyourcrowd.nl.

Deze bijeenkomst is gratis voor clubs en verenigingen uit het sociaal maatschappelijke, sport en/of culturele veld van Oldenzaal. Aanmelden verplicht via Impuls Oldenzaal: info@impuls-oldenzaal.nl of 0541 – 571414.