De effecten van de covid-19 maatregelen op je team & organisatie (M-Pact)

Back to Events
Event:
De effecten van de covid-19 maatregelen op je team & organisatie (M-Pact)
Start
10 november 2020 10:30
Einde:
10 november 2020 12:00
Geupdate:
21 september 2020
SAMENVATTING
Hoe staan we er nu voor? Wat zijn de feiten en gevolgen voor het vrijwilligerswerk?
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

LET OP:

AANMELDEN kan via DE LINK die onderaan de tekst te vinden is!

Met de lockdown in het voorjaar en de versoepelingen van de coronamaatregelen in de afgelopen zomerperiode gingen veel activiteiten weer fysiek van start. De ervaring op dit moment is dat veel mensen het een beetje beu zijn of moeilijk vinden om zich te houden aan al die regels. Dit komt omdat het allemaal veel langer duurt dan mensen hadden gehoopt…

 

Op 16 juni organiseerde M-Pact een webinar waarin vrijwilligers en organisaties al hun vragen rond corona konden voorleggen aan artsen van de GGD. Op 23 juni organiseerden we nog een webinar waarin we onder de noemer ‘Alles wat je weten wil over corona-proof vrijwilligerswerk’.

Hoe staan we er nu voor? Wat zijn de feiten en gevolgen voor het vrijwilligerswerk? Hoe gaat het naleven van (al) die coronamaatregelen in jouw organisatie? Ging en gaat het nog steeds op een veilige manier? Werken jullie anders? Hoe? Wat kun je doen als vrijwilliger, als coördinator, als organisatie of als gemeente? Wat hebben we geleerd, wat ging goed en wat kunnen we in de toekomst nog veel beter doen? Iedereen loopt toch rond met dit soort vragen? Tijd om er weer eens samen bij stil te staan.

 

Wanneer?

Dinsdagochtend 10 november van 10.30 tot 12.00 uur

Voor wie?

Alle Enschedese vrijwilligersorganisaties, vrijwilligerscoördinatoren en vrijwilligers werkzaam in sport, kunst & cultuur, zorg, natuur & dierenwelzijn, het maatschappelijke veld en/of alle lokale buurtinitiatieven

Waar?

Online (via Zoom)

Sprekers?

Lily Hartmans, Sonja Mückenheim en Astrid Beltman

Kosten?

Gratis!

Aanmelden?

Via DEZE LINK

OVER VOLKSUNIVERSITEIT ENSCHEDE (M-PACT EDUCATIE)
M-Pact is een organisatie die voor individuele burgers, burgerinitiatieven (vrijwilligers) organisaties, bedrijven en gemeente voorziet in:
• Ondersteuning, matching en advies
• Training en educatie
• Bevorderen van integratie, participatie en activering

BEZOEKADRES M-Pact Vrijwilligers:

Locatie: Bibliotheek Enschede
Pijpenstraat 15
7511 GM Enschede