Infosessie regelingen Provincie Overijssel & PBCF

Back to Events
Event:
Infosessie regelingen Provincie Overijssel & PBCF
Start
11 maart 2021 19:30
Einde:
11 maart 2021 20:30
Geupdate:
10 februari 2021
Vanuit de overheid is er geld beschikbaar om culturele verenigingen te steunen in tijden van corona. Als ondersteuners van het culturele veld merken we dat er behoefte is aan informatie hierover.
.

Informatiesessie

Daarom organiseren we in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuur Fonds (PBCF) en de Provincie Overijssel een informatiesessie over deze tijdelijke regelingen.

Tijdens de bijeenkomst wordt de inhoud van de regelingen besproken, geïllustreerd met praktische voorbeelden.

.

Interactie

Tijdens deze korte informatiesessie van 1 uur, bespreken we vier verschillende regelingen aan de hand van voorbeelden. Tijdens de informatiesessie is geen chat of Q&A ingepland. Na de tijd krijg je per mail de informatie van de regelingen, en de contactpersonen per mail toegestuurd. Als je na afloop van de sessie vragen hebt, kan je die rechtstreeks stellen bij de juiste personen van de regelingen.

De infosessie wordt opgenomen en is later terug te kijken. Als deelnemer ben je niet in beeld of te horen.

.

Doelgroep

Culturele stichtingen, verenigingen en andere rechtspersonen die een subsidieaanvraag kunnen doen. Maar ook mensen die verbonden zijn aan een culturele club, zoals dirigenten, vrijwilliger coördinatoren, algemeen bestuursleden etc.

.

Aanmelden verplicht

Deze avond is voor alle culturele verenigingen in heel Twente. Voor deelname is aanmelden verplicht i.v.m. het beperkte aantal beschikbare (online) plekken. Daarom raden we je aan om snel aan te melden. Na aanmelden krijg je (een dag tevoren) een linkje naar de bijeenkomst.