Meet & Match (voorheen Beursvloer) 2018-11-29

Back to Events
Event:
Meet & Match (voorheen Beursvloer) 2018-11-29
Start
29 november 2018 15:00
Einde:
29 november 2018 19:00
Geupdate:
4 april 2018
Plek:
Dans- en Partycentrum Rouwhorst
Adres:
Netherlands

Op donderdag 29 november 2018 vindt de eerste Meet & Match plaats van 15 tot 19 uur. Meet & Match is een sprankelend en inspirerend ontmoetingsevenement, georganiseerd door de vereniging ‘Oldenzaal aan de Slag’, de gemeente Oldenzaal en Impuls.

Tijdens de Meet&Match, het vervolg op de Beursvloer, ontmoeten Oldenzaalse bedrijven, maatschappelijke organisaties en de gemeente Oldenzaal elkaar.

Door middel van speeddates kan gezamenlijk onderhandeld worden over vraag en aanbod. De Meet&Match speeddates zijn alleen toegankelijk voor deelnemende organisaties en ondernemers. Bedrijven hebben een vaste plek, organisaties rouleren per ronde naar een volgende tafel.

Na de speeddaterondes is er gelegenheid de bedrijven of organisaties te spreken die u nog niet heeft ontmoet. Vervolgens worden de matches definitief gemaakt. Tot slot wordt de bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel en tapashapjes.

Het is een uitstekende gelegenheid om elkaar in een informele en dynamische sfeer te ontmoeten. Doel is om zo veel mogelijk te netwerken, elkaar te leren kennen en te handelen in diensten, menskracht, middelen, kennis en kunde. Door matches te maken kunnen bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar versterken en geven zij praktische invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen.

Info en aanmelden kan via de website.