Webinars – als club goed de crisis door

Back to Events
Event:
Webinars – als club goed de crisis door
Start
22 juni 2020 20:00
Einde:
7 juli 2020 22:00
Geupdate:
18 juni 2020
Plek:
Online webinar
Adres:
Netherlands
webinar Rabo Financieel gezond de crisis door

Alhoewel het sociale- en verenigingsleven weer langzaam op gang komt heeft het coronavirus de wereld nog steeds in zijn greep. Bij culturele verenigingen starten de repetities voorzichtig weer, op sportaccommodaties wordt weer langzaamaan gesport, rekening houdend met het nieuwe normaal van de anderhalve meter samenleving. Als bestuur wordt je, in deze situatie, dan ook geconfronteerd met veel nieuwe uitdagingen.

Webinars

Op basis van de opgehaalde behoefte hebben de sportbonden, NOC*NSF en NL Actief samen met hun partner van het verenigingsleven, de Rabobank, onderstaande webinars ontwikkeld:

Disclaimer

Deze webinars zijn in principe toegespitst op sportclubs, maar de grote lijnen zijn ook om te denken naar culturele verenigingen. Immers zijn veel zaken waar men tegenaanloopt hetzelfde. Omdat de Rabobank geen verenigingen uitsluit zijn deze workshops dus ook opengesteld voor het culturele veld. Hou dit dus in gedachten als je je aanmeld voor de webinar, en doe ene beroep op je creativiteit om dit in te zetten voor je eigen situatie.

Tip

Volg de webinar met bijv. 2 of 3 personen van je club. Zo kan je goed nabespreken en samen brainstormen over hoe de besproken punten voor jullie ingezet kunnen worden.

Meer weten

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op; de workshop Financieel de crisis door heb ik zelf gevolgd, en kan ik je inhoudelijk over informeren.

De andere twee workshops volg ik tijdens de eerste paar sessies ook.

 

Aanmelden

Meer inhoudelijke informatie per onderwerp vind je in de PDF’s die onder de linkjes hierboven staan.

Aanmelden kan via de linkjes in de PDF’s hierboven.