Workshop Fondsenwerven – deel 1 (van 2)

Back to Events
Event:
Workshop Fondsenwerven – deel 1 (van 2)
Start
13 april 2015 19:30
Einde:
13 april 2015 22:00
Geupdate:
19 februari 2015
Plek:
Breedwijs
Adres:
Helmichstraat 42b, Oldenzaal, Netherlands

Workshop Fondsenwerving SESAM Academie in samenwerking met Vrijwilligerscentrale Oldenzaal

Op zoek naar geld, dat is waarmee veel vrijwilligersorganisaties te maken hebben of krijgen door bijvoorbeeld het wegvallen van subsidie. Hoe kunt u geld vinden om de doelen van uw organisatie te verwezenlijken? Er zijn vele mogelijkheden om aan geld te komen. De workshop wordt verzorgd door een adviseur van de SESAM Academie (zie: www.sesamacademie.nl).

 

Voor wie ?

Deze workshop is uitermate geschikt voor kleinere (vrijwilligers)organisaties op alle mogelijke maatschappelijke terreinen, zoals wijk- en buurtverenigingen, muziekgezelschappen, sportclubs, stichtingen met een goed doel enz.

 

Inhoud

U leert welke bronnen er zijn om aan geld te komen.We hebben het over subsidie, fondsen, bedrijven (sponsoring) en het verwerven van eigen inkomsten o.a. via internet. Waar liggen de kansen voor uw organisatie? Waar moet u rekening mee houden bij het opstellen van een aanvraag? U krijgt tips en weet valkuilen te omzeilen.

 

Tijdsbesteding

De workshop bestaat uit twee delen in afzonderlijke bijeenkomsten (‘s avonds van 19.30 tot 22.00 uur). In het eerste deel maakt u kennis met de belangrijkse facetten van fondsenwerving en hoe u daarmee het beste aan de slag kan gaan. U krijgt huiswerk mee waarmee u kunt oefenen en een begin met fondsenwerving kunt maken. Tijdens het tweede deel (enkele weken daarna) presenteert u de resultaten van het huiswerk en gaan we daarmee interactief samen aan de slag.

 

Plaats en data

Deel 1 van de workshop vindt plaats op maandag 13 april van 19.30-22.00 uur.

Deel twee van de workshop is op maandag 18 mei van 19.30-22.00 uur.

Locatie beide keren is Breedwijs, Helmichstraat 42b in Oldenzaal.

 

 

Interesse ?

Aanmelden bij Paul Wermers, Vrijwilligerscentrale Oldenzaal: