Workshop MailChimp nieuwsbrieven maken

Back to Events
Event:
Workshop MailChimp nieuwsbrieven maken
Start
20 november 2018 19:30
Einde:
20 november 2018 21:30
Geupdate:
12 november 2018
mailChimp workshop - Foto door Rawpixel.com

Op dinsdag 20 november wordt ‘s avonds om een workshop gegeven over het versturen van nieuwsbrieven. Hiervoor wordt het (Engelstalige) systeem van MailChimp gebruikt; dit is gratis in gebruik (tot 2000 e-mailadressen).

De workshop wordt gratis aangeboden door de Vrijwilligerscentrale Oldenzaal. De workshop is gericht op het (culturele/sport/sociale) verenigingsleven van Oldenzaal en wordt gegeven door het Oldenzaalse Reclamebureau Vindingrijck.

Aanmelden is verplicht in verband met de beperkte plekken en kan onderaan deze pagina.

Inhoud
Wat is een makkelijke manier om je leden te informeren?

  • Waar moet je rekening mee houden bij het versturen van een nieuwsbrief?
  • Hoeveel tekst is optimaal in een nieuwsbrief?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn nieuwsbrief op de telefoon én op de computer goed te lezen is?

Tijdens de workshop worden de beginselen van het nieuwsbriefsysteem MailChimp getoond, en kan je actief meedoen op je eigen laptop of tablet. MailChimp is een Engelstalig systeem, dus voor deze workshop is beheersing van de Engelse taal nodig.

Aanmelden

In verband met het beperkte aantal beschikbare plekken is aanmelden verplicht, dit kan via deze pagina. Indien er meer belangstelling is dan beschikbare plaatsen, plannen we een tweede bijeenkomst.

Doelgroep
De bijeenkomst is uitermate geschikt voor kleinere (vrijwilligers)organisaties op culturele en (sociaal) maatschappelijke terreinen, zoals muziekgezelschappen, wijk- en buurtverenigingen, carnavalsverenigingen, sportclubs, stichtingen met een goed doel et cetera. Vragen? Mailen kan naar Marianne van Zaalen van Impuls Oldenzaal m.vanzaalen@impuls-oldenzaal.nl.