Jaarlijkse bijeenkomst voor cultureel Oldenzaal – verschoven

Netwerkbijeenkomst 2013

UPDATE

Op dit moment lijkt het programma dat we wilden neerzetten niet rond te komen. Daarom annuleren we de bijeenkomst, en plannen we een nieuw moment in 2016. Hierover zal ik jullie t.z.t. op de hoogte stellen, hou daarvoor mijn website en social media in de gaten!

Woensdag 14 oktober organiseert de cultuurmakelaar van Oldenzaal, Quinta Clason, om 20.00 uur een openbare bijeenkomst in Ter Stege’s Proatpoal voor het culturele veld van Oldenzaal. Zij vraagt Oldenzaalse verenigingen, clubs, muzikanten en instellingen om mee te denken en hier hun mening en ideeën te laten horen.

De vorige edities waren een groot succes wat betreft de deelnemersaantallen en de projecten en werkgroepen die hier uit voort zijn gekomen. Aanmelden is wenselijk en kan via www.cultuurmakelaar-oldenzaal.nl.

Inhoud bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst in Ter Stege wordt bezoekers gevraagd om vanuit hun organisatie, kennis en ervaringen mee te praten over verschillende onderwerpen.

  • Kinderen laten kennismaken met kunst en cultuur in Oldenzaal

  • Wat kan de cultuurmakelaar voor jou vereniging betekenen?

  • Hoe kan er meer (structurele) PR voor cultuur in Oldenzaal komen?

Naar aanleiding van de gesprekken deze avond kan de cultuurmakelaar werkgroepen helpen opzetten om bepaalde doelen te helpen realiseren.

De avond begint met een introductie van de cultuurmakelaar, gevolgd door een voorbeeld project dat opgezet is naar aanleiding van vragen aan de cultuurmakelaar vanuit het culturele veld. Hierna zal de avond gevuld worden met verschillende onderwerpen over cultureel Oldenzaal.

Het formele deel van de avond duurt van 20.00 uur tot circa 21.30 uur.

Deelname is gratis, aanmelden via het online formulier wordt op prijs gesteld.

« Terug naar het nieuwsoverzicht