Talent in Huis – De huiskamer als podium

Oldenzaal barst van het talent! Of het nu zang, dans, spoken word, theater, poëzie, circus, verhalen vertellen of muziek is. Elk talent verdiend een podium. Daarom is er op 17 november 2019 van 12.00 tot 17.00 uur het huiskamerfestival “Talent in huis”!

Diverse huiskamers in Oldenzaal veranderen voor één middag in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale talenten. In het blokkenschema kan je je eigen programma samenstellen. Lopend, of op de fiets van de ene naar de andere huiskamer!

Het programma met alle speeltijden en locaties vind je hieronder, meer informatie over Talent in Huis hier.

 

Laat je talent zien!

Heb jij talent en wil je dat ook laten zien? Ben je op zoek naar een podium? Dan is dit je kans. Amateur of (semi)prof, solo of met je hele koor, band of orkest. Een Oldenzaalse huiskamer is jouw eigen theater, het vloerkleed je podium! In een kleine setting mag je in 30 minuten laten zien wat je in huis hebt.

Aanmelden kan via de website www.talentinhuis-oldenzaal.nl en hier vind je ook alle informatie die je nodig hebt!

Zonder huiskamers geen huiskamerfestival

Om een huiskamerfestival te organiseren hebben we natuurlijk huiskamers nodig! Woon je  in de binnenstad? Heb je altijd al aan het begin van de carrière van een artiest willen staan? Ben je benieuwd hoe jouw huiskamer eruit ziet als podium? Wil je (nieuwe) buurtgenoten ontmoeten of met bekenden en onbekenden samen van cultuur genieten?

Meld je aan als gastheer/vrouw en stel jouw huiskamer open voor een act bij Talent in huis! Of je nou in een kasteel woont of dat je de beschikking hebt over een kleine bovenwoning, wij weten altijd wel een plekje te vinden om de artiest te laten stralen! Aanmelden kan via www.talentinhuis-oldenzaal.nl.

Organisatie Talent in Huis

Sinds 2015 zijn de 4 grote kunst-en cultuurinstellingen in Oldenzaal verenigd in het Platform Kunst Cultuur Oldenzaal. Het PKCO bestaat uit: Stadstheater de Bond, Bibliotheek Oldenzaal, Stichting Oldenzaalse Musea en Kaliber Kunstenschool. De cultuurmakelaar sluit hier ook aan om zo vanuit het culturele (amateur)veld van de stad mee te kunnen denken.

Het doel van het PKCO is om als culturele instellingen meer samen te werken in diverse projecten en voor verschillende doelgroepen. Dit jaar nemen zij gezamenlijk het initiatief om tijdens de Week van de Amateurkunst Oldenzaal (13 tm 17 november 2019) een huiskamerfestival te organiseren. Talent mag gezien worden!

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht