Inspiratieavond 19 sept: Verenigingsondersteuning Rabobank

Update: informatie n.a.v. de inspiratiebijeenkomst zie hier.

Daar staan o.a. wat er geboden wordt en de voorwaarden.

Inhoud inspiratieavond

Iedere vereniging heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Rabobank Twente Oost is erg benieuwd naar de ambities van jouw vereniging. Als onderdeel van het nieuwe sponsorbeleid gaat de Rabobank binnenkort, samen met partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, aan de slag om verenigingen sterker te maken.

Met ‘Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank’  krijgen verenigingen twee jaar lang intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Start Verenigingsondersteuning 19 september

Om te laten zien wat dit mooie programma jouw vereniging te bieden heeft, nodigt de Rabobank jou graag uit voor de start van ‘Verenigingsondersteuning Sport & Cultuur’ op donderdag 19 september in Sportzaal Nardusboer in Oldenzaal.

Aanmelden

Wil je jouw vereniging of stichting aanmelden? Dat kan via deze link.  Aanmelden kan samen met maximaal één ander lid van jouw vereniging of stichting.

Programma

19:00 uur Inloop
19:30 uur Opening door Richard de Way (Rabobank) en Danny Meuken (NOC*NSF)
19:40 uur Toelichting Verenigingsondersteuning Rabobank
20:20 uur Hoe word en blijf je een sterke vereniging?
20:40 uur Tafelgesprekken
21:20 uur Terugblik op de avond
21:30 uur Borrel en hapjes

Locatie

Sportzaal Nardusboer in Oldenzaal. Parkeren kan bij de Oldenzaalse Hockey Club Bully aan de Sportlaan 12 in Oldenzaal. Via het terrein van Bully loop je naar de Sportzaal Nardusboer.

« Terug naar het nieuwsoverzicht