Week van de Amateurkunst – WAK.. wat?

WAK logo

Tijdens de Oldenzaalse Week van de Amateurkunst (WAK) 2019 wordt amateurkunst voor een voetlicht gebracht.

Deze 7e editie wordt gehouden van woensdag 13 november tot en met zondag 17 november. In de opzet van dit jaar zijn er exposities bij de bibliotheek en in het stadhuis, is er een ontwerpwedstrijd, maar vooral wordt toegewerkt naar de zondagmiddag met de huiskameroptredens van Talent in Huis.

Activiteiten

De nadruk ligt op Talent in Huis op zondag 17 november: huiskameroptredens in de Oldenzaalse binnenstad. Die middag treden tussen 12 en 17 uur op 14 locaties in de binnenstad evenveel (semi)amateurkunstgroepen op. Disciplines varieren van spoken word, singer singwriter, Ierse folk, circus, popmuziek, ’60 muziek, poëzie en meer.

Vanuit allerlei hoeken wordt toegewerkt naar dit hoogtepunt:

  • Fotoclub Oldenzaal en Fotoclub de Lenskiekers kregen een workshop Bandfotografie. Deze kennis passen ze toe tijdens hun fotograferen bij Talent in Huis.
  • Gemaakte foto’s worden gebruikt in de PR, en is beschikbaar voor de amateurkunstenaars van Talent in Huis voor hun eigen promotie.
  • Van een selectie van de foto’s wordt een expositie samengesteld die aansluitend op de WAK plaatsvind
  • Acts van Talent in Huis volgende een workshop Content Marketing en kregen handvatten om hun eigen PR te doen voor Talent in Huis
  • de jongste deelnemer van talent in Huis krijgt een coachingstraject over podiumpresentatie voor haar allereerste optreden ever tijdens Talent in Huis
  • Om te oefenen treed ze een paar dagen voor Talent in Huis op in woonzorgcentrum de Molenkamp

Meer weten over welke activiteiten er zijn, en wanneer? Zie dan deze pagina.

« Terug naar het nieuwsoverzicht