Workshop fondsenwerving – 1 dec.

Op dinsdag 1 december organiseert de Oldenzaalse Cultuurmakelaar Quinta Clason in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Oldenzaal de gratis workshop Fondsenwerving in Breedwijs.

Aanmelden voor deze workshop kan via het online aanmeldformulier.

**Het max. aantal deelnemers voor de workshop is bereikt, aanmelden is helaas niet meer mogelijk**

Heb je interesse in een workshop over dit onderwerp, of iets anders (PR, contact met de krant, bestuurlijke vernieuwing, marketing)?

Neem contact op met de Cultuurmakelaar via quinta@cultuurmakelaar-oldenzaal.nl!

 

Hoe kunt u geld vinden om de doelen van uw organisatie te verwezenlijken? Verschillende mogelijke bronnen van inkomsten worden besproken: subsidie, fondsen, bedrijven (sponsoring), cultureel ondernemerschap en ook het verwerven van eigen inkomsten. Waar liggen de kansen voor uw organisatie? Waar moet u rekening mee houden bij het opstellen van een aanvraag? Tijdens de workshop worden de belangrijkste facetten van fondsenwerving benoemd en hoe u daarmee het beste aan de slag kan gaan.

Datum en tijd

De workshop wordt gegeven op dinsdag 1 december, en begint om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) in Breedwijs (Helmichstraat 42b, Oldenzaal). De bijeenkomst duurt tot ongeveer 22 uur. Aanmelden voor deze workshop is wenselijk en kan via het online aanmeldformulier.

 

Doelgroep

De bijeenkomst is uitermate geschikt voor kleinere (vrijwilligers)organisaties op culturele en (sociaal) maatschappelijke terreinen, zoals muziekgezelschappen, wijk- en buurtverenigingen, carnaval verenigingen, sportclubs, stichtingen met een goed doel et cetera.

Vragen? Mailen kan naar quinta@cultuurmakelaar-oldenzaal.nl.

Organisatie

Deze workshop Fondsenwerving wordt georganiseerd door de cultuurmakelaar van Oldenzaal Quinta Clason in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds, de SESAM Academie en de Vrijwilligerscentrale Oldenzaal. De workshop wordt inhoudelijk verzorgd door een adviseur van de SESAM Academie.

« Terug naar het nieuwsoverzicht